WARMTEKRACHTKOPPELING ALS PERSOONLIJKE ENERGIECENTRALE

Home / Diensten / Verwarming/ Warmtekrachtkoppeling

Met uw WKK (warmtekrachtkoppeling) wekt u tegelijkertijd warmte en elektriciteit op. Dit gebeurt via een motor op stookolie, aardgas of biomassa.
Warmtekrachtkoppelingen vinden we vaak terug in grotere gebouwen zoals scholen, openbare centra, ziekenhuizen.

Voor privaat thuisgebruik bestaat de Micro-WKK. Die produceert elektriciteit en warmte voor uw verwarming en sanitaire installatie. Zo heeft u een eigen warmte- en elektriciteitscentrale in huis!
S&P Technics is uw ervaren en professionele partner voor de installatie van uw eigen warmtekrachtkoppeling. Wij installeren o.a. Viessmann, Remeha en CogenGreen warmtekrachtkoppelingen.

Overweegt u een warmtekrachtkoppeling? Kijk dan zeker eens op voor informatie over de premies.

Vitovalor warmtekrachtkoppeling PA2 en PT2 van Viessmann

Bij de innovaties van Viessmann krijgen betrouwbaarheid en een lange levensduur de absolute prioriteit.
Door uw eigen stroomopwekking via de Vitovalor PA2 of PT2 verlaagt u uw afhankelijkheid van het openbaar stroomaanbod en reduceert u het bedrag op uw electriciteitsfactuur ingrijpend. Het toestel maakt dus geld voor u vrij.

De Vitovalor PA2 produceert dagelijks zo’n 18kWh aan elektriciteit, wat zeker volstaat om in de basisbehoeften te voorzien, ook in meergezinswoningen en kleine bedrijfsgebouwen. De Vitovalor is niet alleen energiebesparend, maar ook milieuvriendelijk. Micro WKK met brandstofcel generen immers geen stroom door verbranding van fossiele brandstoffen, maar door chemische processen. Onderhoud is bovendien slechts nodig om de vijf jaar.

Vraag advies over de Viessmann warmtekrachtkoppelingen bij S&P Technics

Remeha warmtekrachtkoppeling

De warmtekrachtkoppeling (WKK) van Remeha zet de primaire energie (aardgas) om in elektriciteit en warmte. Ze produceert energie bij u thuis lijdt dus geen transmissieverliezen. Dit maakt de Remeha warmtekrachtkoppeling zeer efficient, milieuvriendelijk en interessant voor uw portemonnee. De
11 krachtopwekking in een WKK van Remeha verlaagt de consumptie van primaire energie mogelijk tot 40% en de CO2 -uitstoot zelfs tot 60%.

Vraag advies over de Remeha WKK bij S&P Technics.

Warmtekrachtkoppeling

Cogengreen warmtekrachtkoppeling

De micro- en mini-warmtekrachtkoppelingen werken op plantaardige olie, biodiesel, aardgas of stookolie. S&P Technics installeert uw warmtekrachtkoppeling. Vraag ons advies.

Warmtekrachtkoppeling gocengreen

meer te weten komen?