Airconditioning

Home / Diensten / Airconditioning

Airco steeds populairder in private woningen

Airconditioning en koelsystemen zijn al een tijd niet meer uitsluitend in kantoren en winkelruimtes te vinden. De tendens naar warmere zomers overtuigt steeds meer mensen om ook hun huis te voorzien van airconditioning en koeling.

Vraag advies bij S&P Technics over de mogelijkheden en de prijs van uw airco-installatie Of u nu bouwt, verbouwt, of een bedrijfsruimte wil voorzien van koeling, er zijn diverse mogelijkheden qua unit of installatie. Zo bezorgt u uzelf,uw gezin of uw medewerkers een optimaal binnenklimaat.

S&P Technics specialiseerde zich in Panasonic- en Daikin-airconditioning.

Ontdek onze airconditioning-systemen:

De prijs van uw airco

De kostprijs van uw airconditioning hangt van diverse zaken af, zoals de ervaring van de installateur, het gekozen merk en het vermogen.

De installateur van uw airco

De ervaring en kennis van uw airco bepaalt mee de totale kostprijs. S&P Technics bouwde 22 jaar ervaring op en installeert uw airconditioning efficiënt en professioneel zonder overbodige kosten.

Het merk van uw airco

Zoals bij alle producten bestaan er duurdere merken en minder dure koelsystemen. Beslis niet zozeer op basis van het merk van het koelsysteem, maar op de mate waarin het airco-toestel voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Houd bijvoorbeeld ook rekening met het geluid van het toestel.

vermogen en andere eigenschappen

Afhankelijk van de ruimte die u wil verkoelen, installeert u een grotere of kleinere airco-unit. De grootte en het nodige vermogen van het toestel bepalen uiteraard mee de prijs.

Er is een prijsverschil tussen een ingebouwde airco en een wand- en vloermodel. Kiest u voor een airco met of zonder buitenunit, dan hangt daar een verschillend prijskaartje aan vast. Talrijke mogelijkheden bieden zich aan, S&P Technics helpt u graag bij de keuze van de beste oplossing voor uw woning of kantoor.

Vraag gerust advies bij S&P Technics over de beste keuze van airconditioningsystemen.

Vraag een prijsschatting aan