CONDENSATIEKETEL MET HOOG RENDEMENT

Home / Diensten / Verwarming/ CONDENSATIEKETEL

S&P Technics biedt u de top onder de condenserende gaswandketels. Energiezuinige condensatieketels vervangen uw oude traditionele gasketel of sturen uw chauffage in uw nieuwbouwproject. S&P Technics is gespecialiseerd in de installatie van ATAG, Vaillant, Viessmann, Remeha en ITHO Daalderop condensatieketels.

Welk voordeel biedt de condensatieketel

De condensatieketel realiseert een hoger rendement dan de traditionele ketel. In tegenstelling tot die traditionele gasketels, die de rookgassen integraal door de schoorsteen afvoeren, recupereert en benut de condensatieketel deze gassen, die voor een groot deel uit hete waterdamp bestaan. De warmte- energie uit deze rookgassen worden gerecupereerd en aan het verwarmingscircuit afgegeven. Zo geniet u van een veel hoger rendement dan bij de traditionele ketel. Wat zich vertaalt in een lagere energiefactuur.

S & P technics

ATAG condensatieketels A, I en Q

Onder de condensatieketels van ATAG vindt u de A, I en Q-serie. ATAG condensatieketels presenteren zich als:

ATAG staat voor duurzaamheid en comfort en zorgt ervoor dat dagelijks 500.000 huishoudens wereldwijd er warmpjes inzitten. 

Daar draagt S&P Technics graag bij aan uw comfort. U krijgt de ATAG-condensatieketel in solo- of combi-uitvoering. De solo-versies staan in voor verwarming. De combi-versies bezorgen u zowel verwarming als warm water.

A-serie atag​

Uw A-serie condensatieketel van ATAG staat garant voor een hoog gebruiksgemak en een hoog rendement. En dit aan een voordelige prijs. Het compacte formaat van deze verwarmingsketel laat daarenboven een snelle en eenvoudige plaatsing toe.

U geniet standaard 5 jaar garantie op de inox warmtewisselaar.

Voor meer info over de A-serie van ATAG, contacteer S&P Technics. Wij zijn erkend verwarmingsinstallateur en helpen u graag in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

i-serie atag​

De I-series condensatieketels van ATAG tappen snel een grote hoeveelheid warm water. Tot maar liefst 24 liter/minuut. U krijgt zo een snelle warmte-overdracht en beschikt snel over warm water. Ideaal om snel onder uw douche te stappen of in uw bad te duiken. De ATAG I-serie cv-ketel bezorgt u een hoog warmwatercomfort en warmwaterrendement.

U geniet standaard 5 jaar garantie op de inox warmtewisselaar.

De warmtewisselaar in roestvast staal is zowat onverslijtbaar. Hij is ongevoelig voor oxidatie of roestvorming. Daardoor blijft de benodigde hoeveelheid gas voor dezelfde hoeveelheid warmte ongewijzigd. De slimme Wifi-thermostaat ATAG One maximaliseert de energiebesparing.

q-serie atag

Wenst u héél snel zéér veel water? Dan vomt de Q-serie cv-condensatieketel van ATAG uw ideale condensatieketel. De oplossing voor een aangename temperatuur in uw woonst, met daarenboven krachtig warm water voor uw bad of douche. Plus een blijvende lage energierekening en het allerhoogste comfort.
Het geïntegreerde voorraadvat zorgt voor direct warm water op meerdere afgifteplaatsen op hetzelfde moment.

U geniet standaard 5 jaar garantie op de inox warmtewisselaar.

De Q-serie van ATAG breid je ook makkelijk uit naar een zonne-energiesysteem. Zo heeft u een uiterst duurzame en milieuvriendelijke installatie. Het topmodel onder de condensatieketels van ATAG, de Q-serie, bundelt comfort, kracht en duurzaamheid in één toestel.

S & P technics

Vaillant condensatieketels

De Duitse Vaillant-groep is met meer dan 10.000 medewerkers wereldwijd een toonaangevende producent van condensatieketels. Vaillant is ondertussen ook al 62 jaar actief op de Belgische markt.

Een doorgedreven streven naar maximale zuinigheid en eenvoudige installatie, onderhoud en bediening maken de Vaillant condensatieketels erg gewild. Reken op S&P Technics voor de professionele installatie en optimale werking van uw nieuwe Vaillant condensatieketel.

 

Kies één van deze uitvoeringen van de Vaillant condensatieketels, afhankelijk van uw noden:

ECOTEC CONDENSATIEKETEL VAILLANT

ECOCOMPACT CONDENSATIEKETEL VAILLANT

AUROCOMPACT CONDENSATIEKETEL VAILLANT

ECOCRAFT

S & P technics

Viessmann condensatieketels

Ook Viessmann is een toonbeeld van Duitse topkwaliteit. Innovatief en strevend naar de beste verhouding prijs-kwaliteit. Bij de Vito200-reeks past het vermogen van de ketel zich slim aan van 6% tot 100%. Daarmee vermijdt deze condensatieketel veel onnodige start-stops en dus onnodig verbruik. Wat op zijn beurt dan weer leidt tot een langere levensduur van uw condensatieketel.

Via de app bedient u het toestel eenvoudig van op afstand. Zo zorgt deze condensatieketel voor een lekker aangenaam warm huis op het moment dat u er binnenstapt.

meer te weten komen?