VERWARMING

Home / Diensten / Verwarming

Energiezuinig verwarmen? Dat is besparen

 Een lekker warme thuis, waar het zalig thuiskomen is. Of een werkruimte waar het aangenaam en productief creëren is. Daar gaat u voor. Maar kiest u dan best voor een centrale verwarming met een energiezuinige verwarmingsketel of condensatieketel? Of gaat u eerder voor een hernieuwbare energiebron zoals de warmtepomp of de warmtekrachtkoppeling? Welke brandstof geniet uw voorkeur? Aardgas, mazout of toch maar elektrisch verwarmen? 

Met S&P Technics treft u een installateur die 20 jaar professionele ervaring in chauffage en verwarming toevoegt aan uw project. Wij adviseren u graag, zodat u met kennis van zaken kan kiezen voor een centrale verwarming of misschien een decentrale installatie. Als erkend installateur van verwarmingssystemen leveren wij een perfect functionerend systeem af. Voor het hoogste genot en jarenlang comfort.

Kies uw warmtebron en verwarmingstoestellen

S & P technics

Hoogrendement condensatieketels

Bespaar meer dan 10% op uw energiefactuur met uw hoogrendement condensatieketel. Verdien uw investering in geen tijd terug.

Ontdek de ATAG – Vaillant – Viessmann condensatieketels

Warmtepomp

Milieuvriendelijk en energiezuinig. De warmtepomp haalt haar energie uit lucht, aarde of water.

Deze hernieuwbare energiebron staat in voor de totale warmte -en koudebehoefte van uw woning. Of functioneert samen met een andere warmtebron

Ontdek de ATAG – Vaillant – Viessmann condensatieketels

S & P technics
S & P technics

WARMTEKRACHTKOPPELING

Met uw WKK (warmtekrachtkoppeling) wekt u tegelijkertijd warmte en elektriciteit op. Via één motor op stookolie, aardgas of biomassa. Micro-WKK dienen voor thuisgebruik en produceren elektriciteit en warmte voor uw verwarming en sanitaire installatie

 Ontdek de Viessmann – Remeha – CogenGreen WKK

VERWARMINGsTOESTELLEN

Via diverse warmte-afgiftesystemen brengt u uw woonruimtes op de gewenste temperatuur. Eenvoudig bediend, aangenaam verwarmd.

S & P technics

Doe de test

Geen idee welke verwarming voor jou het meeste rendement oplevert? Doe hier de test en ontdek!